tisdag 21 september 2010

Projektarbete..

Jag och Tildus sitter och är helt tomma på ideér till vårat projektarbete. Första ideén var att säga att vi skulle cykla till Sveriges sydligaste punkt fast vi egentligen skulle åkt bil och tagit med en cykel och vid utvalda städer tagit fram både kameran, oss själva och cykeln. Tagit kort och visat via uttryck hur trötta vi var, slagit upp tält, tagit med burkmat osv. Genialiskt tyckte vi, impulsiva som vi är.

Men det kanske inte riktigt håller i längden. Krävs ju ett och annat för att ljuga ihop ett helt projekt, fast det hade ju vart kul. Och vad vi hade skrattat! Det hade nästan vart värt det. Så nu sitter vi här i ett ekande klassrum, googlar och frågar andra om vad man kan ha som projekt. Tankarna snurrar och snurrar..

Vad sägs som att baka massa kladdkaksrecept och utse den kladdigaste? Utbilda en lat, tjock och allmänt korkad ponny till en elegant körhäst?


Näe, kanske inte. Så vi gör helt enkelt som så att vi packar bilen med sådant vi behöver för en vecka eller så, åker runt och utser Sveriges skönaste kyrkbänk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar